Sunday , 21 January 2018

“NDERMENDJE 2017” NE TEATRIN “MIGJENI” TE QYTETIT TE SHKODRES

Me pjesemarrjen e orkestres se RTSH dhe artisteve nga qyteti i Shkodres, mbremjen e se Enjtes u organizua koncerti tradicional “Ndermendje 2017”.  Edhe kete vit ky koncert ngjiti ne skenen e teatrit “Migjeni” te qytetit te Shkodres vepra te zgjedhura te artisteve te mëdhenj, Rossini, Verdi, Strauss, Bizet, Prenke Jakovesm.

Te ardhurat e grumbulluara nga ky koncert do te shkojne  per familjet ne nevoje, ndersa njekohesisht aktiviteti i pervitshem mbyll siparin e organizimeve qe Bashkia e Shkodres dhe institucionet kulturore kishin parashikuar per vitin 2017.

Lexoni dhe kete

LEZHE, PERKUJTOHET 550-VJETORI I VDEKJES SE SKENDEBEUT

Lezha ka përkujtuar 550-vjetorin e vdekjes së heroit tonë kombëtar Gjergj Kastrioti Skënderbeu, ngjarje që …