Wednesday , 11 July 2018

NDEROHET DESHMORI I KOMBIT “KOL NDREC MIRDITA”

Mirdita kë nderuar Dëshmorin e Kombit, Kolë Ndrec Mirdita, i cili ra dëshmor në luften çlirimtare të Kosoves.Në shenjë respekti dhe mirnjohje Bashkia Mirditë i akordoi urdherin “Stema e Artë”, ndërsa me këtë rast u organizua një ceremoni e veçantë ku merrnin pjesë autoritet nga Shqipëria dhe Kosova, si dhe familjare e të afërm të Kolë Ndrec Mirditës.

Në fjalen e tyre autoritetet e pranishme vlersuan konributin e dëshmorit Mirdita, për çlirimin e Kosoves.

Ideali dhe vepra e Kolë Ndrec Mirditës me origjinë nga krahina e Mirditës, mbetit frymëzim për brezat e ardhshem.

Lexoni dhe kete

INFRASTRUKTURA NE LEZHE E AKSESUESHME PER INVALIDET

Trotuaret e qytetit të Lezhës tashmë do të jenë lehtësisht të aksesueshme edhe për përsonat …