Wednesday , 26 June 2019

NDERPRERJE TE ENERGJISE NE BLERAN DHE BARDHAJ

Prej disa ditësh, fshtrat Bleran dhe Bardhaj në njësinë administrative Rrethina të Bashkisë Shkodër përballën me ndërprerje të energjisë elektrike. Madje, të shtunën nuk kanë pasur dritat gjatë gjithë ditës. Për këtë banorët e zonës ankohen në Tv Rozafa, duke kërkuar një zgjidhje të situatës nga OSHEE Shkodër, pasi ndërprerja e dritave shkakton probleme edhe në orenditë e tyre në shtëpi.

Banorët shprehen se i paguajnë rregullisht faturat e energjisë elektrike, por pavarësisht kësaj problemet vijojnë akoma.

Lexoni dhe kete

DORËHIQET DREJTORI I BURGUT TË REÇIT

Ndryshime në burgun e Reçit në Malësi të Madhe. Kështu, drejtori i këtij burgu, Gëzim …