NDËRTIMET PA LEJE, RAMA KRITIKA NDAJ POLICISË

Kryeministri Edi Rama kishte kritika për policinë e shtetit, përsa u përket ndërtimeve pa leje.

Por, Rama u shpreh i bindur se policia e shtetit është e aftë të kontrollojë territorin, duke racionuar kapacitetet e saj.

Kështu, kryeministri ka dhënë urdhër të prerë që të nisë një operacion nga Velipoja deri në Ksamil, për paligjshmërinë, përfshirë dhe ndërtimet pa leje.

Lexoni dhe kete

ANËTARËSIMI I SHQIPËRISË NË BE

Kryetari i Komitetit të Jashtëm të Parlamentit Evropian, David Mcallister, u shpreh se Parlamenti Evropian …