Tuesday , 16 January 2018
Breaking News

NDERTIMI I HEC-eve NE LUMIN E SHALES, ADEMI: DO DERGOJME SHKRESE TE DYTE

Per ndertimin e hidrocentraleve ne lumin e Shales, Bashkia Shkoder ka derguar nje shkrese ku kerkon sqarim per kete vendim. Por, kryebashkiakja Voltana Ademi thote se Bashkia Shkoder ende nuk ka nje pergjigje pas shkreses se derguar, edhe pse kane kaluar me shume se 10 dite nga kjo shkrese. Por, sipas Ademit do te dergohet edhe nje shkrese e dyte dhe eshte e rendesishme lobimi i te gjitheve. Kryebashkiakja e Shkodres, Voltana Ademi thote se behet fjale per promovimin e turizmit dhe mbrojtjen e mjedisit.

Ndertimi i hidrocentraleve ne lumin e Shales ka sjellur reagime te shumta edhe nga qytetaret dhe shoqeria civile, por akoma nuk ka nje reagim te forte per te hedhur poshte kete vendim.

Lexoni dhe kete

HARROHET 14 JANARI NE SHKODER

Me 14 janar të vitit 1990 disa të rinjë të Shkodrës si Rin Monajka, Dedë …