“NDERTOJME SEBASHKU TE ARDHME TRANSPARENTE NE SHQIPERI”

Këtë të mërkurë, organizata “Intelektualët e Rinj, Shpresë” në Shkodër ka zhvilluar forumin e 12-të civil. Një forum që synon të bëjë një vlerësim të shërbimeve që ofrohen në Bashkinë Shkodër dhe vjen në kuadër të projektit “Ndërtojmë së bashku të ardhme transparente në Shqipëri”. Drejtori ekzekutiv i IRSH Shkodër, Blendi Dibra, kërkon që shoqeria civile të jetë më aktive.

Forumi, me pjesëmarrjen e organizatave të ndryshme, kishte në fokus mbledhjen e aktorëve lokal për të diskutuar problematikat e të rinjve në funksion të hartimit të planit lokal pikërisht për rininë në vendin tonë.

Lexoni dhe kete

TAKIM PAS 30 VITESH PER ISH-MATURANTET E “OSO KUKES”

Janë takuar me njëri tjetrin pas 30 vitesh që kaluan në bankat e shkollës. Ish-maturantë …