NDIHMA DHE USHQIME PËR SHTËPINË E FËMIJËS 6–16 VJEÇ NË SHKODËR

Ambasada Kineze në vendin tonë ka dhuruar këtë të hënë disa ushqime dhe ndihma të tjera në shtëpinë e fëmijës 6-16 vjeç në qytetin e Shkodrës. I pranishëm ishte edhe zv/ambasadori kinez në vendin tonë Pay YuBin. Ndihmat vinin në kuadër të vitit të ri kinez.

Përveç ndihmave dhe ushqimeve për këtë shtëpi, u organizua edhe një aktivitet festiv nga fëmijët e shtëpisë 6 – 16 vjeç në Shkodër.

Lexoni dhe kete

“RESPEKTIMI I STANDARTIT TE SHQIPES NE TRANSMETIMET AUDIOVIZIVE”

“Respektimi i standartit të shqipes në transmetimet audiovizive” ishte në fokus të një takimi të …