NDIHMA EKONOMIKE, DEBATE NE KESHILLIN BASHKIAK SHKODER

Skema e re e ndihmës ekonomike ka prodhuar debate në mbledhjen e kësaj të mërkurë në Këshillin Bashkiak Shkodër. Këshilltari i LSI, Sokol Lekaj u ndal tek sorollatja e qytetarëve nëpër zyra për ndihmën ekonomike.

Ndërsa, drejtori i ndihmës ekonomike në Bashkinë Shkodër, Shkëlzen Mustafaraj, shpjegoi se faji qëndron tek sistemi që menaxhohet nga qeveria.

Ndërsa, n/kryetarja e Bashkisë Shkodër, Emilia Koliqi, ky është një shqetësim edhe për vetë Bashkinë Shkodër, që sipas n/kryetares Koliqi është ankuar.

Pavarësisht debateve, 4 pikat e rendit të ditës u miratuan nga këshilltarët e Këshillit Bashkiak Shkodër.

Lexoni dhe kete

MARATONA E DHURIMIT TË GJAKUT PËR FËMIJËT TALASEMIKË

Nevoja e madhe e dhurimit të gjakut për fëmijët talasemikë ka bërë që Vëllazëria Ungjillore …