Wednesday , 24 January 2018

“NDIHMA EKONOMIKE DHE DEMET E SHKAKTUARA NGA ZJARRI”

Ndihma ekonomike, e paaftesise dhe shteses se kempit per invalidet e punes per muajin nentor te ketij viti ka sjellur debate ne mbledhjen e Keshillit Bashkiak Shkoder, te zhvilluar kete te Enjte. Nje pjese e keshilltareve kerkuan te dijne perse jane hequr disa familje nga ndihma ekonomike dhe si po shperndahet ajo.

Gjithashtu debate solli edhe pika e dyte e rendit te dites, ajo e vleresimit te demeve te shkaktuara nga zjarri per disa familje ne Shkoder.

Ne rendin e dites te mbledhjes se keshillit bashkiak shkoder ishin planifikuar per tu diskutuar 7 pika e te gjitha u miratuan, edhe pse mbledhja nisi me 50 minuta me vonese.

Lexoni dhe kete

”MUNGESA E KRYEBASHKIAKUT MARINAJ, FYERJE NDAJ MALESOREVE”

Keshilltarja e djathte ne Keshillin Bashkiak Malesi e Madhe. Mimoza Rexhvelaj ka komentuar mungesen e …