Thursday , 15 April 2021

NDIHMA EKONOMIKE DYFISHOHET PËR 6 MUAJ

Në kushtet e pandemisë, qeveria ka vendosur që për një afat 6 mujor, ndihma ekonomike do të dyfishohet.

Por, e dyfishuar është edhe skema e 6% me miratimin e bashkive. Një gjë e tillë u bë e ditur edhe nga drejtorja e shërbimit social në Qarkun Shkodër, Valbona Tula.

Tula kërkoi që administratorët ti orientojnë familjet në nevojë që të aplikojnë.

Lexoni dhe kete

PROTESTE KUNDER HEC-it, BLLOKOHET RRUGA E KOMBIT

Vijimi i punimeve dhe mungesa e reagimit nga institucionet shtetërore, ka ngritur sërish në proteste …