Sunday , 29 November 2020

NDIHMA EKONOMIKE NË BASHKINË SHKODËR

Një ndër pikat që mori diskutime në mbledhjen e radhës të Këshillit Bashkiak Shkodër ishte ajo për përdorimin e fondit shtesë mbi fondin e kushtëzuar për ndihmën ekonomike.

Këshilltarët i kërkuan kryebashkiakes Ademi, arsyet për familjet që nuk përfitojnë ndihmën ekonomike.

Natyrisht, një reagim e kishte Voltana Ademi…

Në këtë mbledhje u miratuan pothuajse të gjitha pikat e rendit të ditës, ku vlen të theksohet edhe miratimi i ndryshimit të emërtimit të sheshi Rus i Vogël në sheshin Dom Simon Jubani, dhe Rus i Madh në sheshin Hafiz Sabri Koçi, dy figurave të njohura të besimeve fetare në Shkodër.

Lexoni dhe kete

TERMETI U DEMTOI BANESEN, 12 MUAJ JETESE NE ÇADER

Prej 12 muajsh, kjo çader është streha e vetme e familjes Murati në Fushe Milot …