Breaking News

NDIHMA PER FAMILJEN GJONI NE MIRDITE, PUBLIKIMI I RASTIT NE TV ROZAFA

Publikimi ne Televizonin Rozafa i gjendjes së vështire ekonomike të familjes Gjoni në Velë të Mirditës, ka sjellë sensibilizimin e shoqërisë.Apelit për ndihmë të kryefamiljarit ju përgjigjen pozitivisht një Mirditor që jeton në shtetet e Bashkuara të Amerikes si dhe një shoqatë.Ata mundësuan për këtë familje ndihma ushqimore dhe monetare, duke ju lehtesuar sadopak dhimbjen 7 anqtareve të kësaj familje.

Kryefamiljari Pjeter Gjoni falenderoj të gjithë ata që i erdhen në ndihmë familjes së tij.

Familja e Pjeter Gjonit përballet me veshtiresi të shumta ekonomike, kjo pasi kryefamiljari është i sëmure dhe nuk është i aftë të kryej asnjë llojë pune, ndërsa garantohet se mbështetje për këtë familje do të ketë edhe në të ardhmen.

 

Lexoni dhe kete

STINA E PRANVERES, STINA E ALERGJIVE

Stina e pranverës konsiderohet si stina e alergjive. Për këtë, shkaqet që krijojnë alergji në …