Wednesday , 21 March 2018

NDIHMA PER FAMILJET NE NEVOJE NGA SPITALI I SHKODRES

Spitali Rajonal i Shkodres, Sherbimi Social Qarku Shkoder dhe organizata FoodBank Albania i jane bashkuar nismes sensibilizuese per te dhuruar ndihma per familjet ne nevoje. Keto ndihma u grumbulluan ne nje njerin prej pavioneve te spitalit te Shkodres per t’iu dhuruar me pas familjeve ne nevoje ne festat e fundvitit.

Alfred ZEFI – Koordinator I FoodBank Albania [ 00:02 – 00:17 ]

Nisma e ndermarre nga Sherbimi Social ne Qarkun Shkoder dhe FoodBank Albania eshte shtrire ne te gjitha institucionet e Shkodres.

Lexoni dhe kete

PROBLEME NE NJESINE ADMINISTRATIVE TE DAJÇIT

Situata e përmbytjeve vijon të mos njohë asnjë përmirësim në territorin e Bashkisë Shkodër. Përkundrazi, …