Wednesday , 1 April 2020

NDIHMAT E GRUMBULLUARA EDHE NË SHTËPINË E FËMIJËS 6-18 VJEÇ SHKODËR

Një pjesë e ndihmave të grumbulluara nga TV Rozafa dhe Radio Motiv në maratonën “Dhurojmë për fëmijët jetimë” ka shkuar edhe për shtëpinë e fëmijës shkollor 6 – 18 vjeç në qytetin e Shkodrës.

Të akomoduar pranë kësaj shtëpie janë 31 fëmijë, por disa prej tyre kanë shkuar në familjet e tyre në festat e fundvitit.

Lexoni dhe kete

SITUATA NË BASHKINË SHKODËR, REAGON PËRSËRI ADEMI

Kryebashkiakja e Shkodrës Voltana Ademi ka reaguar sërish për situatën në Bashkinë Shkodër nga Koronavirusi. …