Saturday , 20 January 2018
Breaking News

NDIHMAT E GRUMBULLUARA PER FEMIJET JETIME 0 – 6 VJEÇ

Ndihmat e grumbulluara ne maratonen “Dhurojme per Jetimet” nga Tv Rozafa dhe Radio Motiv jane derguar kete te Diele ne shtepine e femijes 0 – 6 vjeç ne qytetin e Shkodres. U zgjodh dita e fundit e ketij vitit per ti dhuruar edhe nje dite ndryshe femijeve te kesaj shtepie dhe per ti ardhur ne ndihme sadopak atyre. Drejtorja e shtepise se femijeve 0 – 6 vjeç ne Shkoder, Angjela Radovani, falenderoj qytetaret e Shkodres, Lezhes dhe Malesise se Madhe qe iu bashkuan nismes se Tv Rozafes dhe Radio Motiv dhe beri edhe urimin e saj per fundvitin.

Keto femije kane shume nevoje per mbeshtetje dhe ajo nuk duhet t’u mungoje ne asnje dite te vitit.

Lexoni dhe kete

BASHKIA SHKODËR DHE BANKA BOTËRORE, BASHKËPUNIM PËR RRUGEN E THETHIT

Më në fund, zona turistike e Thethit do të njohë ndërhyrje nga Bashkia Shkodër. Kjo …