Sunday , 1 November 2020

NDIKIMI I PANDEMISË NË TURIZMIN E VENDIT TONË

Ashtu si në të gjithë sektorët, edhe në turizmin e vendit tonë, pandemia ka dhënë efektin e saj. Një gjë e tillë pranohet nga drejtorja e drejtorisë rajonale kombëtare të kulturës Shkodër, Majlinda Laçaj, që flet si për numrin e vizitorëve, ashtu edhe të ardhurat.

Gjithsesi, numri i vizitorëve të huaj vijon të jetë më i lartë se atyre vendas.

Sipas Laçaj, shtatori duket një muaj premtues përsa i përket numrit të vizitorëve.

Lexoni dhe kete

FSHATI TROSHAN I “IZOLUAR” NGA MUNGESA E RRUGES

Në këtë rrugë kalojnë çdo ditë qindra banore të fshatit Troshan në Njesinë Administrative të …