NDOTJA E LUMIT BUNA NGA UJERAT E ZEZA

Lumi Buna si një lum i përbashkët me Malin e Zi shpesh kthehet në pikë debati sa i përket ndotjes, Drejtori i ADZM Zamir Dedej e pranon se vendi fqinjë i ka dërguar notë protëstë sa i përket derdhjes së ujërave të ndotura në këtë lum nga pala Shqiptare.

Kohët e fundit lumenjtë e përbashkët mes Shqipërisë dhe Malit të Zi janë kthyer në konflikt për menaxhimin e tyre, në njërën anë nditjet që shkaktohen nga derhdja e ujarave të zeza dhe në anën tjetër edhe mënyra se si do mbahen pastër dhe nga cila palë duhet të kryehn detyrat. Deri tani Si Shqipëria ashtu edhe Mali i Zi kanë ngelur në nivelin e gjetjes së fajtorit.

Lexoni dhe kete

RRUGA E AMORTIZUAR, PROBLEM NË ZONËN RRASHKULLAJ

Në Rrashkullaj të zonës së Gruemirës në mes Shkodrës dhe Malësisë së Madhe është Kisha …