NDOTJA E LUMIT DRIN NE LEZHE

Ndotja e Lumit Drin do të marrë fund brenda vitit që vjen. Garancia ka ardhur nga Drejtori i Bordit të Kullimit për Veriun Ndue Preka, i cili thotë se projekti është gati dhe do të ndërhyhet në të gjithë gjatësinë e këtij lumi.

Sipas Prekes nga një faktor problematik, drini do të ktheht në një vend atraktiv për vendasit dhe vizitoret.

Lumi Drin i cili kalon përmes qytetit të Lezhës konsiderohet një lum i vdekur përshkak se prurjet në të janë të pakta e kjo ka bërë që ujerat e tijë të ndoten masivisht. Për ti dhënë zgjidhje kërij problemi do të shtohen prurjet që vinë nga hidrocentrali i ashtes, si dhe do të eliminohet derdhja e ujerave të zeza në këtë lum.

Lexoni dhe kete

JA ÇFARE NDODH MES DY AUTOMJETESH NE AKSIN SHKODER – LEZHE

Shkoder Informacion Paraprak Më datë 28.06.2018, ora 16:20, jemi njoftuar se ne aksin rrugor Shkoder-Lezhe, …