Wednesday , 17 January 2018

NDOU: PO KRIJOHEN SHOQATA PER INTERESA TE NDRYSHME

Kryetarja e shoqates se paraplegjikeve dhe tetraplegjikeve ne Qarkun Shkoder, Gjina Ndou ka leshuar akuza te forta ne drejtim te shoqatave te tjera te krijuara per kete kategori. Ndou thekson se shoqata e invalideve ka vetem 1 kryetar dhe jo 2, pasi dokumentat e vertetojne nje gje te tille dhe kerkon te mos kete mashtrime nga te tjeret. Shoqatat e tjera jane krijuar per interesa te ndryshme thote Ndou.

Kryetarja e personave paraplegjike dhe tetraplegjike Qarku Shkoder i referohet kryetarit te shoqates se invalideve ne Shkoder, Saimir Beqiri, ku para pak ditesh shoqata e tij inaguroi nje zyre te re ne Shkoder. Sipas Ndou kjo shoqate nuk perfaqeson invalidet, ndersa ne shoqaten e saj beri me dije se jane 137 paraplegjike dhe tetraplegjike.

Lexoni dhe kete

PUNONJËSIT E KOMPANISË “ALCABLE”, TAKIM NË BASHKINË SHKODËR

Punonjësit e kompanisë “Alcable” ose ish-uzina e telave në qytetin e Shkodrës nuk po marrin …