NDREU: QEVERIA E KA NE QENDER TE VEMENDJES LEZHEN

Investimet në Lezhë do të jenë të vazhdueshme, pasi Qeveria Shqiptare e ka në qender të vemendjes këtë rajon.Deklarata ka ardhur nga Deputeti i Partisë Socialiste në Qarkun e Lezhës Pjerin Ndreu, i cili foli për investimet e nisura dhe ato që pritet të startojnë së shpejti në Lezhë.Sipas Ndreut po identifikohen të gjitha problematikat dhe nuk do të mungojë bashkëpunimi me bashkinë për zhvillimin e Lezhës.

Fokusi i ndërhyrjeve në Lezhë do të jenë në infrastrukturen rrugore dhe në rrjetin elektrik.

Lexoni dhe kete

“HAPJA E NEGOCIATAVE NE VITIN 2019-te, MASHTRIM I RAMES”

Hapja e negociatave në qershorin e vitit 2019-të është një mashtrim i radhes i Qeverisë …