Wednesday , 24 January 2018

NDRIÇIMI PUBLIK, DEBATE NE KESHILLIN BASHKIAK SHKODER

Ne njesite administrative te Bashkise Shkoder, familjet do te paguajne tarifen e ndriçimit publik. E nje gje e tille do te ndodhe qe vitin e ardhshem. Por, nga ana tjeter, ne degjesat publike te zhvilluara per buxhetin e vitit 2018 ne Keshillin Bashkiak, keshilltaret shprehen shqetesimet e tyre per mangesi ne ndriçimin publik.

Nderkohe, i menjehershem ishte reagimi i administratorit te Rrethinave, Vlash Pjetri. Ai tha se per ndriçimin e rruges se Hotit te Ri eshte autoriteti rrugor i veriut qe duhet te mbaje pergjegjesi.

Ndriçimi vijon te jete nje problematike jo vetem ne njesite rrethina, por edhe ne shume lagje te Bashkise Shkoder.

Lexoni dhe kete

”MUNGESA E KRYEBASHKIAKUT MARINAJ, FYERJE NDAJ MALESOREVE”

Keshilltarja e djathte ne Keshillin Bashkiak Malesi e Madhe. Mimoza Rexhvelaj ka komentuar mungesen e …