Friday , 13 December 2019

NDRIÇIMI UNAZES LINDORE, NGERÇ MES BASHKISE SHKODER DHE AUTORITETIT VERIOR TE RRUGEVE

Ndriçimi i Unazes Lindore te qytetit vijon te jete nje ngerç mes Bashkia Shkoder dhe Autoritetit verior te rrugeve. Bashkia ka kerkuar disa here qe Unaza Lindore te kalojne ne pergjegjesi te saj, por ende asgje nuk eshte bere ne kete drejtim. Per pasoje ky segment vijon te jete prej muajsh ne erresire.

Ndriçimi eshte instaluar per rreth 2 jave duke u shkeputur me pas, per kete Salihi tha se nuk ka qene kompetence e bashkis dhe nuk ka patur aspak dijeni kjo e fundit.

Prej muajsh mungesa e ndricimit ne Unazen Lindore ka sjelle ankesa te banoreve, te cilet kerojne nderhyrjen e institucioneve. Por autoriteti verior i rrugeve vijon te heshte perballe kesaj situate.

Lexoni dhe kete

“3 DERRKUCET”, SHFAQJE PER FEMIJE NE TEATRIN “MIGJENI”

Fëmijet e Shkodrës kanë pasur mundësinë të ndjekin më afër premieren e shfaqjes për fëmijë …