NDRYSHIME NE DREJTORINE E POLICISE SE QARKUT SHKODER

Pas më shumë se një vit pune drejtori i policisë vendore Gjovalin Loka, është ëmruar drejtori i përgjithëshm i rendit dhe sigurisë publike, pranë drejtorisë së përgjithëshme të policisë së shtetit.

Loka ka qenë më parë shef i rendit dhe sigurisë publike në drejtorinë e policisë së Tiranës, ndërsa është emruar një vit më parë në drejtor vendor i policisë së shkodrës.

Deri më tani nuk ka një emer se kush do e zëvëndësoj loken në postin e drejtorit të shkodrës.

Nga sa mësohet pritet edhe ndryshime tjera në drejtim në policinë e shkodrës dhe në komisariatet shkodër, malësi e madhe dhe pukë.

Lexoni dhe kete

TJETERSIMI I PRONAVE, LIROHET NENKRYETARI I BASHKISE LEZHE

Gjykata e Lezhës vendosi ndryshimin e mases së sigurisë për Nën Kryetarin e Bashkisë Lezhë …