“NDRYSHIMET E NJËANSHME KUSHTETUESE, NUK DO NJIHEN NGA PRESIDENTI”

Në një komunikim për mediat, Presidenti i Republikës Ilir Meta, ka thënë qartë dhe prerë se do bëjë gjithçka për të parandaluar ndryshimet e njëanshme kushtetuese.

Meta deklaroi se një akt i tillë nuk do njihet nga Presidenti i Republikës.

Presidenti Ilir Meta deklaroi se nëse këto ndryshime kushtetuese miratohen, do të bëjë detyrën e tij si kreu i shtetit, përballë atyre që sipas tij mund të çmenden.

Lexoni dhe kete

ZGJEDHJET E 30 QERSHORIT NË BASHKINË LEZHË, JA ÇFARË KËRKON GJYKATA E LEZHËS

Pas ankimimit të paraqitur nga PD Lezhe, Gjykata e Rrethit Gjyqësor Lezhë ka vendosur shfuqizimin …