Friday , 30 October 2020

NDRYSHIMET NE KODIN RRUGOR, QYTETARET: GJOBAT JANE TE LARTA

Ndryshimet ne kodin e ri te qarkullimit rrugor kane sjelle paqartesi per qytetaret. “Nuk kemi njohuri per keto ndryshime e as per gjobat qe vendosen” thone per Tv Rozafa vete drejtuesit e mjeteve.

Ndryshimet n Kodin e qarkullimit rrugor do t detyrojn drejtuesit e mjeteve te pajisen me ndenjse t posame pr transportin e fmijve deri n 12 vjec.

Nese nuk kane fiksuese per femijet atehere do te gjobiten. “Po ashtu per te gjithe drjtuesit e mjeteve qe nuk vendosin rripin e sigurimit gjoba varion nga 5 mije leje deri ne 15 mije leke te reja. Gjoba i faturohet drejtuesit te mjetit edhe nese pasagjeri nuk ka rrip sigurimi.”

Lexoni dhe kete

ÇIPA: MEDIA ËSHTË NËN PRESION, SITUATA SHUMË E VËSHTIRË

Është e pa precendent që media hedh në gjyq median, por ajo që ndoh nga …