NDRYSHIMET NE TRANSPORTIN NDERQYTETAS, REAGON BSPSH

Heqja nga qarkullimi I shume autobuseve sipas udhezimit te Ministrit te Transporteve Edmond Haxhinasto pasi kane 15 vite pune eshte ne kundershtim me interesat e qytetareve.

Deklarata u be nga Kryetari I BSPSH-se Albert Tuka I cili tha se eshte ne pergjegjesi te kolaudimeve gjendja fizike e automjeteve dhe jo e Ministrit. Ndersa qindra qytetare do te mbeten te papune. Tuka po ashtu evidentoj nevojen e nje terminali pasi shkodra nuk e disponon nje te tille

Me hyrjen ne fuqi te ligjit te ri te transportit nderqytetas firmat duhet te nderrojne flotat e autobuseve cdo 5 vjet.. Po ashtu Ministri Haxhinasto eshte shprehur se nevoja e biletimit elektronik eshte e nevojshme dhe kjo do te jete per disa linja mes tyre edhe ajo e Tirane-Shkoder.

Lexoni dhe kete

TË TJERA PAKO USHQIMORE NGA MYFTINIA SHKODËR

Myftinia Shkodër ka dhuruar disa pako ushqimore këtë të enjte për shoqatën e personave me …