Tuesday , 16 August 2022

NDRYSHIMI I KODIT TË FAMILJES

Ndryshimi i kodit të familjes me emërtimet prindi 1 dhe prindi 2 ka qenë në fokus të emisionit “Mirëmëngjes” në TV Rozafa.

I ftuar ishte famullitari i Shkodrës, Dom Vlash Palaj, i cili tha se kisha mbron anën e të vegjëlve, ku fëmija ka nevojë për babën dhe nënën.

Duke u ndal edhe tek çështja e LGBT, Dom Palaj tha se kisha kërkon të mbrojë dinjitetin njerëzor, pasi aty ku funksionon familja, atëherë aty funksionon edhe jeta ekonomike.

Lexoni dhe kete

BABANI: SITUATA E ZJARREVE NË VAU I DEJËS E RËNDUAR

Kreu i Bashkisë Vau i Dejës, Mark Babani, ka folur për situatën e zjarreve pas …