Tuesday , 16 January 2018

NDRYSHON PROÇEDURA E BLLOKIMIT PER BIZNESET E PARREGJISTRUARA

Nje udhezim i ri per procedurat tatimore ka percaktuar rregulla te reja per bllokimin e mallrave per subjektet e paregjistruara ne Qendren Kombetare te rregjistrimit. Drejtori i Drejtorise Rajonale te Tatimeve Shkoder, Hysen Hysaj, tha se me ndryshimet ligjore qe jane bere nuk do te kete me konfiskime, por kur nje subjekt gjendet i palicensuar do te bllokohet deri ne marrjen e licenses dhe i behet rivleresim tatimor per te gjithe mallin.

Nje procedure e tille ndiqet nga drejtoria e hetimit tatimor. Gjithashtu, Hysaj shtoi se hetimi tatimore eshte ndeshur me subjekte te palicensuara, ku me pas eshte zbatuar ligji i ri.

Ne rast se nuk eshte i mundur rregjistrimi i menjehershem ne Qendren Kombetare te Biznesit ne momentin e konstatimit te personit qe ushtron veprimtari ekonomike pa u rregjistruar, atehere masa e bllokimit nuk hiqet deri ne momentin e regjistrimit ne QKB.

Lexoni dhe kete

ISH KREU I ARRSH-SE PADITET NĂ‹ PROKURORI, 54 MLN USD DĂ‹M NĂ‹ RRUGĂ‹N TIRANĂ‹-ELBASAN

Ministri i InfrastrurĂ«s dhe EnergjisĂ« Damian Gjiknuri ka kallĂ«zuar nĂ« ProkurorinĂ« e Krimeve tĂ« RĂ«nda …