Thursday , 21 February 2019

“NE BREGDETIN E SHENGJINIT NUK DERDHEN UJERA TE ZEZA”

Ujerat e bregdetit të Shëngjinit janë të pastra, pasi nuk ka derdhje të ujëra të zeza në det.Grancia ka ardhur nga kreu i Njesisë Adminsitrative të Shëngjinit Gjok Caci, sipas të cilit edhe problemi i derdhjes së ujërave të zeza nga një fabrike e përpunimit të peshkut pranë zones së portit ka marrë zgjidhje këtë sezon turistik.

Nga monitorimet e kryera rezulton se ujerat e bregdetit të Shëngjinit rënditen ndër më të pastrat në vendin tonë, duke bërë që numri i pushuesve të në këtë zonë turistike të njohë rritje nga viti në vit.

Lexoni dhe kete

MUNGESA E ENERGJISE, QYTETARET BLLOKOJNE ZYRAT E OSHEE NE LAÇ

Banoret e fshatrave të Malësisë së Kurbinit, bllokuan zyrat e Operatorit të Shpërndarjes së Energjisë …