NE DITEN E DYTE TATIMET KONFISKOJNE 3 BIZNESE NE QYTET

Ne diten e dyte te aksioneve tatim-taksat ne bashkpunim me krimin ekonomik kane konfiskuar 3 biznese. Inspektoria Teuta Harusha tha se eshte turp pasinjeri nga biznesetishte vetem disa metra larg QKR-se dhe rezultonte i palicensuar.

Puna vijon normalisht ndersa problem madhor mbetet periferia ku sipas tatim-taksave kane numerin me te madh te bizneseve te pa regjistruara. Aksionet ne terren do te vijojne deri ne perfundim te plote te kontrollit te gjithe bzineseve. Aktualisht ne terren jane 16 grupe. Sipas inspektoreve cdo grup ne keto dy dite kontrollesh kane inspektuar rreth 30 biznese.

Ndersa puna eshte dokumentuarr e gjitha per tu paraqitur me pas prane institucioneve ne Tirane. Tatim-taksat bejne me dije se do te konfiskohet cdo biznes I cili punon jashte kushteve te lejuara, nuk eshte regjistruar, nuk ka kase fiskale, si dhe punonjes te pa siguruar.

Lexoni dhe kete

KONTROLLET NDAJ BIZNESEVE NGA TATIMET

Në kuadër të planit të masave të turizmit që po zbatohet nga Drejtoria e Përgjithshme …