Sunday , 21 January 2018

NE DVP- SHKODER KREMTOHET THEMELIMI I POLICISE

105 vjetori I themelimit të policisë së shtetit shqiptar është kremtuar me një ceremony në ambientet e Drejtorisë Vendore të Policisë së Shkodrës. Para efektivëve të policisë dhe drejtuesve të pushtetit vendor në Qarkun Shkodrës dhe krerëve të gjykatave Drejtori I Policisë së Shkodrës Gjovalin Loka u shpreh se këto 105 vite kanë qenë me plotë sfida në ruajtje të rendit dhe qetësisë publike.

13 janari shënon përvjetorin e krijimit të Policisë së Shtetit, e cila shënon edhe krijimin e një trupe policore në ruajtje të rendit dhe qetësisë publike. Themelimi I saj u bë nga qeveria e Vlorës e kryesuar nga Ismail Qemali.

Lexoni dhe kete

NISMA PER PYLLEZIMIN E TARABOSHIT NE SHKODER

Ministria e Mjedisit, Bashkia Shkoder, organizata “Eko Mendje” dhe organizata dhe institucione te tjera ne …