NË GRUDË E RE KËRKOJNË UJË

Prej disa vitesh, fshati Grudë e Re në Bashkinë Shkodër vuan mungesën e ujit të pijshëm. Një problematikë që nuk po njeh zgjidhje në këtë zonë, pavarësisht apelit të banorëve, ku situata bëhet më e vështirë sidomos në stinën e verë, atëherë kur nevoja për përdorimin e ujit është më e madhe.

Janë me qindra familje në këtë zonë që përballen me këtë problematikë dhe kërkojnë ndërhyrje sa më të shpejtë.

Lexoni dhe kete

TESTET TE PRIVATI, MINISTRIA ZBARDH KRITERET

Është e vërtetë që Ministria e Shëndetësisë ka autorizuar spitalet private të kryejnë testet molekulare …