Breaking News

NE KERKIM TE PAGAVE TE MUNGUARA PREJ 22 MUAJSH

6 punonjës të ish-fabrikës sh.a duhan cigare në Shkodër, tek ish-fermentimi nuk kanë marrë rrogat e tyre prej rreth 2 vitesh. Denoncimi ka ardhur nga kryetari i BSPSH Shkodër, Albert Tuka dhe punonjësit e kësaj ish-fabrike. Sipas Tukës, nenet e punës nuk zbatohen në këtë fabrikë.

Edhe juristja e kësaj fabrike doli në mbështetje të punonjësve.

Ndërkohë mos dhënia e rrogave denoncohet edhe nga vetë punonjësit.

Tashmë, ato presin një përgjigje nga qeveria ose ministria përgjegjëse, pasi janë të detyruar të marrin borxhe për raste të ndryshme.

Lexoni dhe kete

GJAKMARRJA, 50 TE VRARE DHE 130 TE PLAGOSUR NE 2018

Organizata “Operazione Colomba” organizoi këtë të premte aktivitetin e radhës ndërgjegjësues në luftën kundër gjakmarrjes …