Wednesday , 8 February 2023

NË KUJTIM TË PROFESOR FADIL GALIQI…

Universiteti i Shkodrës ka organizuar këtë të shtunë një aktivitet përkujtues për profesor Fadil Galiqi. Profesorin që kontribuoi për 40 vite në Universitetin e Shkodrës, duke qenë edhe ish dekan i fakultetit të shkencave të natyrës. Rektorja e Universitetit të Shkodrës, Suzana Golemi, thotë se është ndër për universitetin të përkujtojë figura të tilla të shquara për kontributin që ka dhënë…

I emocionuar për këtë aktivitet përkujtues është edhe djali i tij, mjeku i njohur, Gëzim Galiqi…

Në aktivitetin e organizuar në kinema Millenium merrnin pjesë të afërm dhe miq të Fadil Galiqit.

Lexoni dhe kete

PËRKUJTIMI I VDEKJEVE I KARDINALIT MIKEL KOLIQI DHE DOM GJERGJ SIMONI

Kisha katolike në Shkodër ka mbajtur një meshë me rastin e 26-vjetorit të vdekjes së …