Wednesday , 18 September 2019

NE LEZHE NUK KA NISUR SHPERNDARJA E LIBRAVE

Afrimi i datës për nisjen e vitit të ri shkollor ka shtuar interesimin e prinderve dhe nxënësve për tu pajisur me tekste. Por në shkollet e qytetit të Lezhës ende nuk ka nisur shpërndarja edhe pse Ministria e Arsimit njoftoi se proçesi do të niste të hënën e 2 shtatorit.

Duke ju referuar njoftimit të ministrisë të shumtë kanë qenë nxënësit dhe prinderit të cilët ju janë drejtuar shkollave të qytetit për të tërhequr librat, por e kanë patur të pamundur.

Burime nga Zyra Vendore e Arsimit Parauniversitar në Lezhë kanë bërë të ditur se kanë mbërritur mbi 90 % e teksteve shkollore dhe aktualisht po merren në dorezim nga shkollat dhe shperndarja për nxënësit do të nisë brenda kësaj jave.

Lexoni dhe kete

DOM BLEDAR HUBA PËRFUNDON MISIONIN TE ORATORI “DON BOSKO”

Drejtuesi i Oratorit “Don Bosko” në Shkodër, Dom Bledar Huba, ka përfunduar misionin e tij …