NE SHENGJIN VIJON TE KETE PUSHUES

Pushimet ne bregdet jane zgjedhje e mire edhe gjate stines se vjeshtes. Ne shengjin duket sikur mbyllja e sezonit veror eshte ende larg. Keto pamje tregojne fluksin e vizitoreve dhe pushuesve ne javen e pare te shtatorit. Pushuesit nga kosova dhe te huajt jane ende te pranishem duke qene se edhe moti e ka favorizuar ndjeshem vazhdimin e sezonit.

Operatoret turistik thone se kjo periudhe ka qene mjaft e pershtatshme per pushime dhe i ngjan muajit korrik kur i referohen statistikave duke shtuar se edhe per 2 javet e para te shtatorit ka pronotime ne hoteleri kryesisht jane kosovare dhe te huaj polake, gjermane e italiane.

Shengjini vijon ende te kete fluks te larte vizitoresh kete fillim vjeshte. Hoteleria ka qene ne kapacitet thuajse te plote kete fillim shtatori, ndersa pritshmerite jane te larta. Mbajtja paster dhe ofrimi i sherbimeve eshte nje detyrimi i vendoreve per te terhequr edhe me shume vemendje gjate kesaj periudhe.

Lexoni dhe kete

MBI 500 LINDJE NË MATERNITETIN E SHKODRËS NË PERIUDHËN E PANDEMISË

Që nga data 9 mars, kur është shënuar rasti i parë me Covid-19 në vend, …