NE SHENGJIN VIJON TE KETE VIZITOR

Edhe pse jemi në fundin e muajit shtator dhe temperaturat janë ulur ndjeshem, në zonen turistike të Shëngjin vijon të ketë vizitor.Të shumtë kanë qenë qytetaret të cilët kanë zgjedhur bregdetin për të kaluar fundjaven. Krahas motit me diell edhe çmimet e favorshme të kësaj periudhe janë arsye që zona turistike e Shëngjinit po vijon të frekuentohet.

Prezenca e vizitoreve në Shëngjin ka bërë që sezoni të zgjatet e për pasoje edhe bizneset të vijojne të sherbejne në zonë. Kjo është një mundësi për ta pare sezonin përtej stines së veres dhe intensitetit të larte të muajve korrik e gusht dhe në Shëngjin kjo po ndodh.

Lexoni dhe kete

MBI 500 LINDJE NË MATERNITETIN E SHKODRËS NË PERIUDHËN E PANDEMISË

Që nga data 9 mars, kur është shënuar rasti i parë me Covid-19 në vend, …