NË SHTATOR MBLEDHJE E QEVERIVE SHQIPËRI-KOSOVË NË SHKODËR

Shumë shpejt në Shkodër pritet të zhvillohet një mbledhje e dy qeverive, shqiptare dhe kosovare. Një gjë e tillë u bë e ditur nga kryeministri Edi Rama, teksa priti në një vizitë kryeministrin e Kosovës, Avdullah Hoti. Rama tregoi se për çfarë kanë rëndë dakord.

Ndërsa, kryeministri i Kosovës, Avdullah Hoti përmendi tre projekte madhore, që sipas tij tani duhet të gjejnë zbatim.

Gjatë konferencës u fol edhe për marrëdhëniet e Kosovës me Serbinë dhe çështje të tjera aktuale.

Lexoni dhe kete

PD: VJEDHJA SKANDALOZE ME MILOT – FIER

Përmes një deklarate të bërë nga Sekretari për Burimet Njerëzore, Ervin Minarrolli, Partia Demokratike bëri …