Thursday , 29 October 2020

“NËSE KA VULLNET POLITIK, SHQIPËRIA MUND TË KETË ZGJEDHJE TË LIRA”

Nga Shkodra, ambasadori britanik në vendin tonë, Duncan Norman, deklaroi se nëse ka vullnet politik, Shqipëria mund të ketë zgjedhje të lira dhe të ndershme me 25 prill.

Norman tha se jemi mbështetës të reformës së 5 qershorit, një marrëveshje që u dakordësua nga të gjithë dhe ajo marrëveshje nuk duhet të ndryshojë, duke mbështetur kështu edhe opozitën.

Norman foli edhe për rolin e presidentit dhe Këshillin Politik.

Ndër të tjera, Norman theksoi se qeveria britanike po punon ngushtësisht për të luftuar krimin e organizuar dhe do të punojme akoma më fuqishëm në muajt në vijim duke patur parasysh zgjedhjet.

Lexoni dhe kete

BASHA: PACIENTËT ME COVID-19 NUK KANË KU TË PËRPLASEN

Kryedemokrati, Lulzim Basha, ngriti akuza të rënda ndaj qeverisë për çështjen e menaxhimit të pandemisë. …