Saturday , 20 April 2019

NEVOJA PER PUNONJES NE REPARTIN E ZJARREFIKSES SHKODER

Bashkia Shkodër po punon për të investuar në zjarrëfikse, ndërkohë në lidhje me pajisjet e punonjësve bashkia ka plotësuar kërkesat. Kështu shprehet shefi i sektorit operacional pranë zjarrëfikses Shkodër, Ridvan Bushati. Por, sipas tij në bazë të ligjit duhet të kemi 100 zjarrëfikës dhe ky repart ka vetëm 35, prandaj apelon që të shtohen të paktën 10 – 15 punonjës çdo vit.

Bushati tha se janë marrë të gjitha masat në prag të sezonit të verës, aty ku rastet me zjarre janë më të shumta.

Lexoni dhe kete

ZONAT E MBROJTURA, 900 NDERTIME PA LEJE

Ne zonat e mbrojtura te Shkodres si ne Velipoje, fshatrat rreth liqenit te Shkodres si …