NEVOJA PER ZGJERIM TE STAFIT PRANE SHTEPISE SE TE MOSHUARVE SHKODER

Stafi i punonjesve prane shtepise se te moshuarve ne Shkoder eshte i vogel. Prandaj, drejtoria e kesaj shtepie ka paraqitur nje kerkese prane sherbimit social dhe ministrise per rritje te numrit te punonjesve. Nje fakt i tille pohohet nga drejtori Edmond Emini, i cili shton se ne kete shtepi sherbehet 24 ore ne te gjithe ditet e javes.

Nder te tjera, Emini ben me dije se ka persona qe nuk jane ne moshe pensioni prane kesaj shtepie.

Aktualisht ne kete shtepi trajtohen 34 persona, ndersa ne total jane 52, por nje pjese e tyre jane shperndare ne institucionet e tjera si shkak i rikonstruksionit te godines.

Lexoni dhe kete

ÇEZME TE REJA NE SHERBIM TE QYTETAREVE SHKODRANE

Haxhi Besnik Elbasani, një besimtar musliman në qytetin e Shkodrës, ka vendosur të kontribuojë jo …