NGA 1800 FAMILJE VETEM 780 PRFITOJN KOMPENSIM T ENRGJIS

Nga 1800 familje n Shkodr t cilet trajtohen me ndihm ekonomike vetm 780 familje prfitojn kompnsimin e energjis elektrike. Drejtori i ndihmes ekonomike Shkelzen Mustafaraj pohon se tashm jan dorzuar dhe shumat e para

M tej Mustafaraj pohon se pr t mos krijuar shqetsime te prfituesit shprndarja e shumave do t bht 1 her n 3 muaj.

Gjithsesi Mustafaraj garanton se kompensimi do te jete i plote nga ana e bashkise ne baze te vleres qe ka percaktuar qeveria shqiptare. Kompensimi i ktyre familjeve sht n vleren e 648 leke.

Lexoni dhe kete

LOJERAT VERORE 2019

Ashtu si vitet e fundit, edhe këtë vit, oratori Don Bosko në Shkodër ka nisur …