NGA HOLANDA PËR TË PREZANTUAR EKSPOZITËN E TIJ NË SHKODËR

Kishte ardhur nga Holanda për të prezantuar ekspozitën e tij në Shkodër.

Piktori Ejup Deari prezantoi punimet e tij në një ekspozitë të veçantë të titulluar “Bacterial time” ose koha e baktereve apo viruseve, që lidhet drejtpërdrejtë me situatën e pandemisë.

Ekspozita kishte interes nga të pranishmit, të cilët diskutuan edhe për tematikat e disa punimeve.

Lexoni dhe kete

U RINDERTUA PAS TERMETIT, PALLATI NE LEZHE I KYÇUR

I inauguruar prej gati 1 muaj nga kryeministri Edi Rama, pallati 88 në lagjen “Skëndërbeg”, …