Wednesday , 21 February 2018

NGA SHKODRA, DEPUTETJA E PD GRIDA DUMA: PROKURORJA E PERGJITHSHME, POLITIKE

Kjo është stinë e protestave dhe ne nuk mund të ndalemi përballë një qeverie e cila ka paur sistemin e drejtësisë në dorë. Ku kemi një kryeprokurore politike, u shpreh kështu deputetaja e PD-së Grida Duma, e cila shton se nuk kemi të bëjme me emrin e përvetëshme por thjesht me mënyrën e zgjedhjes.

Duma u shpreh se ne si PD kemi kërkuar që të ndryshohet Kodi Zgjedhor që vendimi sovranit të jetë ai I duhuri dhe të mos ketë devijime që kanë ndodhur deri më tani, prandaj duhen ndryshime kushtetuese.

Duma u shpreh se protestat do jenë të pa shmangëshme kundër qeverisë e cila po u vështorëson cdo ditë e më shumë jetën shqiptarëve.

Lexoni dhe kete

ANALIZA VJETORE E PARTISE DEMOKRATIKE NE MALESI TE MADHE

Me shume se 3 ore ka zgjatur mbledhja e kryesise se Partise Demokratike ne Malesi …