NGERǔ NE DEMSHPERBLIMIN E TRASHEGIMTAREVE TE ISH- TE PERNDJEKURVE

Procesi per demshperblimin e trashegimtareve te ish-te perndjekurve politik nuk ka ecur mire deri tani. Nje gje e tille behet e ditur nga kryetari i Shoqates se burgosurve e te perndjekurve politik te Shqiperise, Dega Shkoder, Zenel Drangu, qe shpreson se deri ne Maj te shperndahen dy kestet e para.

Me tej, Drangu tregoi dokumentat qe duhet te paraqesin familjaret per te marre keto keste.

Persa i perket kestit te trete nuk do te jepet pergjate ketij viti. Kjo per arsyjen se duhet qe te permbyllet i gjithe procesi per dhenien e kestit te pare dhe te dyte, dhe me pas do te vijoje dhenia e kestit te trete.

Lexoni dhe kete

TË TJERA PAKO USHQIMORE NGA MYFTINIA SHKODËR

Myftinia Shkodër ka dhuruar disa pako ushqimore këtë të enjte për shoqatën e personave me …