NGJARJET E RENDA, PERO: DUHET TE FUNKSIONOJE SHTETI

Ngjarjet e fundit kanë tronditur mbarë opinionin në vendin tonë. Vrasjet, aksidentet dhe vetëvrasjet vijojnë të jenë problem shqetësues në vendin tonë. Sipas psikologes, Antonjeta Pero, shkaqet që çojnë në vrasje apo vetëvrasje janë për shkak të ardhurave të pakta dhe se shteti nuk funksionon siç duhet.

Por, komunitetet fetare duhet ta rrisin më shumë punën e tyre. Gjithsesi, së pari Pero shton se duhet të funksionojë shteti për të parandaluar të tilla ngjarje.

Ngjarjet e fundit kanë sjellur edhe pasiguri tek jeta e qytetarëve, ku shumë prej këtyre ngjarjeve kanë ndodhur edhe në mes të ditës.

Lexoni dhe kete

NDERHYRJE ANTI-PERMBYTJE NE RRILE TE LEZHES

Sezoni veror është i rëndesishem edhe për nderhyrjet antipermbytje. Në Lezhë kjo shihet si një …