Tuesday , 16 January 2018
Breaking News

NGROHJA NE SHKOLLA, NIS SHPERNDARJA E DRUVE

Stina e dimrit sjell në vemendje nevojen për ngrohje në insitucionet arsimore. Në Lezhë Bashkia ka nisur shpërndarjen e druve në të gjitha shkollat që kanë sistem ngrohje me dru zjarri.

Drejtori i Shërbimeve në këtë njesi vendore Ndue Lushi u shpreh se ky proçes do të përfundoje deri me daten 15 nëntor.

Ngrohja mbetet problem vetem për shkollat që kanë sistem ngrohje me kaldaja, pasi në shumicen prej tyre janë jashtë funksioni, ndërkohe që ka munguar ndërhyrje për riparimin e tyre. Në këto kushte këto nxënësit dhe mësuesit duhet të shpresojnë që ky dimer të mos jetë me temperatura shumë të ulëta.

Lexoni dhe kete

UJERAT E ZEZA DALIN NE SIPERFAQE, ASKUSH NUK NDERHYN

Prej disa vitesh, banorët e rrugës “Gjon Buzuku” në lagjen “3 Heronjtë” të qytetit të …