Wednesday , 29 June 2022
Breaking News

Ngrohja ne shkolla, vetem 50% e tyre jane pajisur!

Edhe pse ndodhemi ne ditet e fundit te nentorit dhe temperaturat kane njohur ulje, jo te gjitha shkollat e qytetit kane siguruar ngrohje. Drejtori i zyres arsimore ne Bashkine Shkoder, Ludovik Vuka u shpreh se shpernarja e lendeve ngrohese ne shkolla eshte proces paksa i vonuar.

Ndryshe nga drejtori i zyres arsimore ne Bashki, drejtoresha e drejtorise arsimore shkoder, Aferdita Haka shprehet se jemi ne kohe per shperndarjen e lendeve ngrohese ne shkolla.

Nderkohe ngrohja ne shkollat e qytetit te Shkodres behet ne tre forma me karburant, nafte dhe gaz.

Lexoni dhe kete

‘SEMUNDJA’ SHKATERRON ULLINJTE NE LEZHE

Qindra rrënjë ullinj janë shkatërruar në Spiten të Lezhës nga një sëmundje e rrallë e …