Breaking News

NGROHJA NE SHTEPITE E QYTETAREVE SHKODRANE

Ditët e fundit vendi ynë është përballur me ulje të ndjeshme të temperaturave. Edhe qyteti i Shkodrës nuk mund të bënte përjashtim. Si rrjedhojë, ngrohja në shtëpitë e qytetarëve shkodranë është tepër e nevojshme. Të pyetur nga TV Rozafa, ato tregojnë se me çfarë po ngrohen në këtë periudhë. Ato thonë se kanë zgjedhur drutë për tu ngrohur, si mënyra më e mirë dhe më e lirë.

Në ditët e ardhshme parashikohet përsëri ulje e temperaturave dhe nevoja për ngrohje do të jetë më e madhe në shtëpitë e qytetarëve shkodranë, prandaj duhen marrë edhe masat e nevojshme.

Lexoni dhe kete

GJAKMARRJA, 50 TE VRARE DHE 130 TE PLAGOSUR NE 2018

Organizata “Operazione Colomba” organizoi këtë të premte aktivitetin e radhës ndërgjegjësues në luftën kundër gjakmarrjes …