NIKOLIN MATUSHAJ KRYETAR FRPD- VELIPOJE

Forumi rinor i partise demokratike pas zgjedhjes se kryetarit te pergjithshem ka nisur punen per zgjedhjen e kryetareve ne rrethe dhe seksionet perkatese. Ndersa aktualisht jane konkretizuar kryetaret ne njesite administrative Velipoje, Vau I Dejes, Berdice, Daj, Bushat, Hajmel dhe Gur I Zi si dhe ne 6 seksionet ne Malesi te Madhe.

Ne Velipoje me 9 vota diference ka fituar Nikolin Matushaj. Ne nje interviste per Tv Rozafa Matushi teksa falenderoj te rinjte per besimin qe I kane dhene tha se do te jete afer tyre per te bashkepunuar dhe forcuar me tej te rinjte ne politike.

Tashme puna eshte perqendruar ne zgjedhjen e kryetareve te grup seksioneve dhe te Shtunen zhvillohet gara per kryetarin e forumit rinor te partise demokratike Shkoder.

Lexoni dhe kete

MEDIU: NË ZGJEDHJET E 25 PRILLIT, QYTETARËT TË SHOHIN INTERESAT E TYRE

Kreu i PR, Fatmir Mediu, zhvilloi disa takime me banorë të zonës së Levanit të …